Yhdistyksen puheenjohtaja

Puheenjohtajan esittely:

- Yhdistyksen puheenjohtaja Anu Rantanen on Turusta ja toiminut useissa yhdistyksissä puheenjohtajana, mm. MLL Pansio-Pernon paikallisyhdistys, Turku ja MiKoVa ry (Mikaelin Koulun Vanhempainyhdistys, Turku). Ollut yhdistysaktiivi yli 10v.

Anu kertoo itsestään:

-  Tavoitteenani on toimia yhdistyksemme hyväksi, yritän tuoda yhdistyksen lähemmäs jokaista jäsentä, järjestämällä tapahtumia ja kokoontumisia ympäri Suomen. Yhdessä pidämme yhdistystä pystyssä vapaaehtoisvoimin.

- Ammatiltani olen suurtalouskokki (erikoistunut erityisruokavalioihin), pukuompelija, laitoshuoltaja eli siivooja, juuri valmistunut siivoustyönohjaajaksi.

- Minulla on 1 tyttö Viivi-Maria. Asun tytön kanssa kaksin Turussa. Harrastamme askartelua, käsitöitä, uimista, pyöräilyä ja ulkoilua.

- Haluan ottaa mahdollimman monien toiveita ja ajatuksia vastaan, sekä toteuttaa niitä resurssien mukaan.

- Haluaisin tavata mahdollisimman monia teistä jäsenistä ja kuunnella teitä. Teitä jäseniä varten tätä teen. Yritän itse osallistua tapahtumiin parhaani mukaan

Anu Rantanen, ihoyhdistys@gmail.com p. 0451126782 (soitot mielellään arkisin päivällä, kiitos)